DJ för bröllop i Stockholm

Vårt mål är att ge dig den musik som passar dig och dina gäster bäst. Att få gäster, unga som gamla, att dansa är något vi brinner för. Vi gör ditt bröllop personligt genom att tillsammans med dig skräddarsy din kväll. Med hjälp av vår långa erfarenhet av vad som håller ett dansgolv vid liv skapar vi en verkligt minnesvärd natt!

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi spelar din musik

Från Abba till Avicii, oavsett preferens, har vi garanterat en DJ som kan leverera en oförglömlig kväll för dig och dina gäster.

Att jobba med oss är smidigt

Enligt oss ska du som kund inte behöva oroa dig för detaljer kring logistik. Från bokning till den sista låten, är vi där och jobbar smidigt i bakgrunden, så att du kan fokusera på att njuta av din fest.

Vi återkopplar snarast (oftast inom 24 timmar) från det att ni skickat in en intresseanmälan till oss och fortsätter därifrån på era villkor.

Tillsammans med ansvariga för lokalen synkar vi detaljer och logistik, så att ni kan fokusera på annat. Vi sköter all uppriggning av högtalare, mixerbord etc.

Nu är det bara att koppla av, låta oss göra det vi gör bäst och njuta av en helt oförglömlig fest. Vi garanterar er en riktigt härlig fest som definitivt fulländar er speciella dag.

Ni var grymma! Man fick snabb respons och ni hittade alltid nya lösningar till de problem som uppstod. Utöver superbra bemötande är ni grymma på att hålla igång dansgolvet natten lång.

Miranda

Ni var jätteduktiga och professionella. Ni förstod vad vi behövde inför vår fest och anpassade musiken till hur stämningen kändes i stunden. Jag hörde kollegor bara nämna bra saker om DJ:n. Utöver det hjälpte ni till med val av ljus och få till rätt stämning som vi sökte efter! Rekommenderar med glädje Platoon DJs och kommer definitivt väljer er igen!

Hagob

Kontakta oss

Fyll i era kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi er för en kostnadsfri konsultation.

Skicka